cajsakarolinas

29 februari
Hej💛 En riktigt riktigt seg dag idag. Men det gör väl ingenting för egentligen finns inte den här dagen. 29 februari, skottdagen! Vi säger att den inte finns. 
Låg och drog mig i sängen fram till kl10 imorse då jag klev upp och gjorde mig en frukost. Sedan drog jag mig ännu längre i soffan fram tills ca 13 då jag ställde mig och stekte bananpannkakor. Mums, har verkligen verkligen fastnat för det igen. Dock... äter jag ju dom med keso(hur gott som helst). Häromdagen var jag på affären för att köpa, just det, keso. Perfekt tänkte jag idag när jag stod där och stekte, vi har både hallon och en oöppnad keso hemma. När jag hade stekt klart alla pannkakor och skulle öppnade kesoburken för att portionera upp inser jag att det är creme freiche jag köpt och inte keso.... haha. Fick bli med bara hallon denna gång:) 
Efter bananpannkakorna drog jag mig ännu mer i soffan tills jag bestämde mig för att ta mig i kragen och hoppade i duschen, fräschade till mig och åkte iväg på Stora Coop ersboda för att handla lite. Uttråkad utav att ligga i soffan, soffan och återigen soffan. Så less på den här soffan, haha. Men vad ska man göra? Är det ändå inte lite konstigt att såhär i slutet utav graviditeten när jag verkligen är höggravid börjar må lite lite bättre i fogarna? Haha. Vad är oddsen? Är det för att jag ska "glömma" bort hur besvärligt det har varit och vilja skaffa fler barn sen? Om vi räknar bort svanskotan så, så, så kan jag faktiskt gå?! Eller jag tror det i alla fall, jag kände det idag när jag var på Stora Coop att jag flög nästan fram!! 
Jag stannade även på Thai-vagnen på ersboda och köpte hem lite middag. Vi unnar oss idag! 
Efter middagen fick vi båda matkoma och gick och la oss i sängen. Började serien Locke&key, dock somnade vi båda så fort vi startat i princip. Vaknade igen kl19 när det var dax för Filip att åka iväg på jobb, jag satte mig då i soffan, haha, igen. Här sitter jag nu fortfarande och kollar på mello. Jag och soffan! Juste vi får inte glömma Kisse också 😊
Ska jag även erkänna att mello har fått mig att fälla några tårar ikväll? Haha. Mellanakten är någon slags utav nostalgi tripp, ni som kollar ni vet vad jag pratar om. Jag minns själv när jag stod i mitt rum som liten och sjöng "Ont det gör ont" utav Lena Philipsson eller Shirley Klamps hit 2004. Jag var så liten då! Nu sitter jag här gravid och är vuxen?! Typ... Hormoner kallar vi det.